FAQ

  • Je kunt maar 1 keer per dag deelnemen. Probeer het morgen opnieuw wanneer je nog meer Corona aankopen hebt gedaan waarmee je mee wilt doen.

  • Gefeliciteerd! Als je een van onze gelukkige winnaars bent dan sturen we je een email om je prijs te bevestigen. Mocht je deze mail niet ontvangen, geen paniek! We hebben je informatie opgeslagen en sturen je gewoon je prijs, mochten er problemen zijn dan bellen we je. Wanneer je je prijs in oktober nog niet niet ontvangen hebt neem dan contact op via support@corona-island.eu en vermeldt CoronaIsland BELGIUM and je prijs in het onderwerp van de mail.

  • Soms ontvang je onze e-mails niet - omdat ze in een spam filter blijven hangen of door de kieren van het internet glippen. Geen zorgen, die bevestigings mail is alleen maar een leuke extra om je vrienden te laten zien dat je gewonnen hebt.

   Op het moment van deelname hebben we je gegevens al opgeslagen. We zorgen dat alles goed komen en indien nodig nemen we contact met je op per e-mail. Als dat ook niet lukt dan bellen we je.

  • Wanneer je vraag hier niet tussen staat dan helpt het mischien om onze actievoorwaarden te lezen. Heb je nog meer hulp nodig stuur dan een bericht naar support@corona-island.eu en vermeldt Corona Island BELGIUM in het onderwerp. Het helpt enorm wanneer je alle relevant informatie en evt. screenshots meestuurt, zodat we je vraag zo snel mogelijk kunnen beantwoorden.